Kompanija „McCann Grupa” promijenila ime u “I&F McCann Grupa”

 

“McCann Grupa”, jedan od vodećih komunikacionih sistema u jugoistočnoj Evropi, ubuduće će poslovati pod imenom “I&F McCann Grupa”. Ovom promjenom imena zaokružuje se period konsolidacije i poslovanja na tržištima u regionu.

 

“I&F McCannGrupa”prisutna je na tržištu 16 godina i danas uspješno posluje u osam zemalja regiona i zapošljava oko 300 talentovanih profesionalaca.Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pružamo najkvalitetnija strateška i kreativna rješenja za razvoj brendova kroz sve kanale komunikacije. Rezultat znanja i posvećenosti, iskazanog profesionalizma, kreativnosti i odgovornosti, ogleda se u dugoročnoj saradnji sa klijentima o čemu svjedoči više od 150 nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima, među kojima su i dvije nagrade na najznačajnijem svijetskom festivalu advertajzinga u Kanu, „Cannes Lions“.

 

 

Agencije koje posluju u okviru “I&F McCann Grupe” dio su „McCann Worldgroup“ (www.mccann.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja svijeta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu „Interpublic Group of Companies“ (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sjedištem u Njujorku.