1. McCann Podgorica prva agencija iz Crne Gore nagrađena na međunarodnom festivalu Golden Drum

  22.10.2018. | Tags:
  McCann Podgorica prva agencija iz Crne Gore nagrađena na međunarodnom festivalu Golden Drum

  Prvi put agencija iz Crne Gore nagrađena je na jednom od najznačajnihih festivala iz svijeta oglašavanja. Na jubilarnom dvadeset petom Golden Drum festivalu kampanja agencije McCann Podgorica, osvojila je tri nagrade, uključujući i Golden Drum Adriatic nagradu za najbolji projekat u regionu za kampanju “Neželjena” realizovanu u saradnji sa Centrom za ženska prava iz Podgorice.
  Read more...

 2. Ne možete postati ono što ne vidite

  22.06.2018. | Tags:
  Ne možete postati ono što ne vidite

  Svi smo upoznati sa konceptom heroja i superheroja. To su neprikosnoveni, hrabri borci za pravdu, istinu i promjene; vizionari, pokretači i uzori. Za početak, hajde da uradimo mali test. Zapišite prvih pet imena heroja ili superheroja koja vam padnu na pame.
  Read more...

 3. Beograd mjesto susreta najboljih evropskih kreativaca

  31.08.2017. | Tags: i&f mccann grupa
  Beograd mjesto susreta najboljih evropskih kreativaca

  Najbolji kreativni direktori agencijske mreže McCann iz Evrope sastali su u Beogradu, kako bi razmijenili iskustva o najboljim i najefikasnijim kampanjama, nastavili zajednički rad u kreiranju kampanja za klijente i primjenili najbolja svjetska iskustva u kreativnom radu. Ovo je još jedna prilika da lokalne agencije McCann daju svoj doprinos promociji regionalne kreativnosti u svjetskim okvirima.
  Read more...

 4. Utisci sa Spark.me konferencije u Crnoj Gori

  02.06.2016. | Tags: mccann podgorica, i&f mccann grupa
  Utisci sa Spark.me konferencije u Crnoj Gori

  Spark.me je jedna od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi koja igra važnu ulogu u razvoju svijesti i znanja, podsticanju kreativnosti i preduzetništva. Iz godine u godinu sve je više zanimljivih predavača i sjajnih start up projekata, kao i zainteresovanih posjetilaca. Spark.me je i ove godne bio prilika da čujemo renomirane svjetske stručnjake i razmijenimo znanja i iskustva sa učesnicima konferencije.
  Read more...