One i McCann Podgorica zajedno sa partnerima osvojili 3 nagrade na CIM Forumu

Na ovogodišnjem CIM Awards 2023 koji je po drugi put održan u Kotoru novogodišnja kampanja koju je za klijenta One kreirala agencija McCann Podgorica sa partnerima osvojila je tri nagrade (dvije zlatne i jednu bronzanu) u kategorijama kreativna strategija, tv spot i pr.

 

CIM Forum ugostio je najistaknutija imena iz oblasti kreativnih, medijskih, marketing i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona. U jakoj konkurenciji za najkreativnije i najuspješnije projekte iz 2022. godine novogodišnja kampanja kompanije One i agencije McCann Podgorica privukla je pažnju javnosti i ostavila snažan utisak. Za uspješno plasiranje kampanje i njenu vidljivost, zadužena je medijska agencija UM Podgorica, koja je svojim umijećem pružila podršku agenciji McCann Podgorica.

 

Kampanja je bila prisutna na brojnim online i offline kanalima, dostigla je izuzetnu vidljivost, a očekivani broj dodijeljenih vaučera novim One korisnicima je značajno premašen. Odlični rezultati za novi brend i njegovu prvu godinu na crnogorskom tržištu.

 

„Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa kolegama iz agencije McCann Podgorica zajednički uspjeli da sjajnim idejama ispletemo cijelu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za cijeli naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja,“ istakla je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One.

 

“Uspjeli smo u namjeri da se svi malo raznježimo kada ugledamo baku, koja je glavna akterka TV spota, kako plete džempere dragim ljudima i razmišlja kome da pokloni vaučer. Međutim, na kraju vidimo da su svi ti ljudi, uključujući i njenog omiljenog glumca, odabrali upravo baku da njoj poklone svoje vaučere, time pokazujući svoju zahvalnost, ljubav, a istovremeno su svojim gestom rastopili srca gledalaca. Na kraju, veliku zahvalnost dugujemo One Crna Gora, koji od prvog dana nije samo klijent, već prije svega partner i prijatelj agencije. Zadovoljstvo je raditi s njihovim timom, a ove nagrade su potvrda da zajednički rad i razumijevanje donose sjajne ideje i velike rezultate”, izjavio je ovim povodom Aleksandar Raičević, Account director McCann Podgorica.