McCann Podgorica PR partner prestižnog hotelskog lanca Hilton u Crnoj Gori

Agencija McCann Podgorica na regionalnom nivou ostvarila je uspješnu saradnju sa hotelom Hilton Podgorica Crna Gora, koja je podrazumijevala kreiranje komunikacione platforme i posredovanje u razvoju dobrih odnosa sa ključnim javnostima.

 

Zadatak agencije bio je da na pravi način plasira informacije o benefitima ulaska jednog od najvećih svjetskih lanaca na domaće tržište. “Mediji su pokazali veliko interesovanje za izvještavanje o hotelu. Samo otvaranje bilo je izuzetno zanimljivo za medije, te smo za period od mjesec dana imali gotovo 180 medijskih objava u crnogorskim medijima”, rekao je Leka Dedivanović, Business Development Director u agenciji McCann Podgorica.

 

Za početak rada na crnogorskom tržištu investitoru kompaniji Normal Company i hotelu Hilton Podgorica Crna Gora bila je neophodna podrška agencije sa velikim iskustvom, a McCann Podgorica uspješno je realizovala brojne slične projekte u Crnoj Gori. “Želio bih da izrazim zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa agencijom McCann Podgorica. Izuzetno cijenimo profesionalizam i podršku koju smo od vašeg tima dobili kako u pre-opening fazi tako i na samoj ceremoniji svečanog otvaranja hotela. Vaše razumijevanje brenda, industrije, tržišta i posvećenost tima donijela nam je izuzetno primjetan uspjeh. Ne sumnjam da ćemo zajedničkim naporima postići još bolje rezultate u budućnosti”, izjavio je Haluk Bilgili, Genaral manager Hotela Hilton Podgorica Montenegro.

 

Hotel Hilton Podgorica Crna Gora dio je velike i luksuzne porodice koja broji više od 4.700 hotela širom svijeta i koja je već 97 godina posvećena tradiciji pružanja usluge vrhunskog nivoa.